En solfanger og udmærkede priser

En solfanger skaber elektricitet med solenergi. Dette kaldes Hallwachseffekten. Solceller er bestående af siliciumplader, et metalpanel og -gitter og glas. Solcellerne ligger i felter på taget. Et solcellepanel er bedst for ikke blot pengepungen, men tilmed miljøet. Solcelleanlæg priser bliver desuden billigere og billigere, som årene går.

En solfanger er bedre for omverdenen. Super solfangeranlæg, priser som der er til at betale sig fra og professionel rådgivning – dette kan vi give. Vi handler solpaneler i prima kvalitet der giver helt op til næsten 7000 KWh per år. Vi står på spring til at vejlede om hvilken slags & størrelse af en solfanger, som er det optimale til den respektive bolig. På denne måde fortæller vi endda også den bedste udvej med solenergi i forhold til solceller priser til dig.

En solfanger er omkosteligt at købe, dog er strøm gratis derefter. Netop derfor er et solcelleanlæg en fantastisk investering. Vi indkøber solfangeranlæg fra Tyskland og forhandler direkte til slutbrugere. Derfor kommer der ingen mellemforhandlere til at løfte salgsprisen, således at vi kan udbyde en solfanger til billige og gode priser. Derforuden vil du fastlåse elektricitetsprisen i 30 år med et solfangeranlæg.

Længes du efter at stoppe voksende eludgifter samt, at du forærer dit hus den mest klimavenlige energilevering? Med et solcellepanel har du sikkerhed for, at du ikke bidrager til CO2-udslip eller belaster klimaet på anden vis. Du får chancen for at lagre din energi på elektricitetsnettet grundet vores Nettoafregningsordning. Ordningen giver dig egentlig chancen for med ét at købe den energi, du skal bruge i årene der kommer, og sådan set vil din elmåler komme til at bevæge sig langsomt, når solcellerne laver mere el, end du bruger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>