En ordentlig lønadministration er det betydningsfuldt at få

Idet man har sit eget selskab, er det særdeles betydeligt at få den perfekte lønadministration - http://www.dkls.dk/L%C3%98NADMINISTRATION.57.aspx – . Nyligt har jeg gået i luften med mit helt eget selskab med en stor del ansatte, og faktisk er der en masse at skulle have overblik over som nystartet selvstændig, blandt andet lønadministration. Jeg har dog en kontrakt med en uovertruffen samarbejdspartner. Denne forretningspartner giver lønadministration plus forvaltning angående tid foruden feriedage og -penge. Det er til enhver tid gode plus humørfyldte medarbejdere, der tager vare på min forretnings lønadministration plus de øvrige arbejdsydelser. Indtil videre har jeg helt sikkert været tilfreds, og det på trods af, at mit firma alene har brugt dem i et kortere tidsinterval. Men jeg kan udelukkende sanse, at præcis her har jeg at gøre med lønadministration med eminent karat. Vi behøver slet ikke være bekymrede for om de slidsomme, forvaltningsmæssige opgaver er helt under kontrol. Oplever vi nogle ting, vi synes, der ser mærkeligt ud, da får vi foruden lønservice også brugbar råd og vejledning. Udover at styre vores administration af løn, klarer lønfirmaet dertil det hele, der relaterer til vores registrering af tid. Det betyder, at de anmærker alverdens faktorer ved komme-gå-fravær, flextid, overarbejde, lønforhandlinger samt opfølgning. Indtil videre har vi i størst grad behov for den gængse lønadministration, pga. jeg egentlig kun råder over tretten ansatte. Men så snart mit firma er blevet stort, er det funktionelt, at hver eneste fastansatte helt selv er i stand til at gå ind i it-systemet og herfra holde øje med sygedage foruden tjekke løn, feriedage og andet. Som følge heraf føler jeg mig så tilfreds med vores samarbejdspartner i forbindelse med lønservice, eftersom vi ser kæmpe potentialer såvel som det ser ud i nu samt på længere sigt.