En god påhængsmotor i perfekt stand til ethvert behov

Er din gamle påhængsmotor defekt? Vi kan klare udbedringer af din irriterende påhængsmotor eller måske skaffe dig en fabriksny påhængsmotor. Vi leverer påhængs motorer fra mange kvalitetsmærker, f.eks. japanske YAMAHA. Vi leverer fire-takts påhængsmotorer m. hestekræfter fra 2,5 til ca. 350. Såfremt man elsker sejlsport, er det centralt at være udrustet med en kvalitets påhængsmotor, så udstyret er på plads. Ligegyldigt om vi udfører udbedringer af sejlbåde og deres motorer hurtigst muligt, er det i den grad generende at skulle vente på. Du kan købe en påhængsmotor, som der er ideel til hurtig sejlads, hvis du bruger vandsport. Har du modsat bare en beskeden jolle eller måske en båd m. sejl, du vil hjælpe når det ikke blæser, kan vi tilbyde en påhængsmotor hos os med relativt få heste-kræfter. Derved får du en optimal påhængsmotor til lige præcis dit behov og smider ikke penge på en for kostbar motor, som du ej har brug for.

Søfart er skønt. Man færdes ude i den friske luft og natur, og DK er sådan set omgrænset af hav. Har du en kvalitets påhængsmotor til båden udgør det en fornøjelse når du skal ud at sejle. Desuden undgår du angst for at knock outes af bådens bom lige i hovedet, såsnart du ikke sejler med sejl. En oplagt mulighed er at begive sig ud på længere sejlture i sommerferien i det danske øhav, idet man har en power-fuld påhængsmotor på sin sejlbåd. Fidusen er at være veludstyret med hestekræfter og en stærk 4-takst motor fra mærket YAMAHA eller måske et øvrigt godt motor-mærke. Du kan ydermere skaffe dig det påkrævede udstyr til båden her hos os til sjov vandsport og alt muligt andet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>