En frankeringsmaskine betragtes som verdens bedste tiltag

Idet dit selskab sender ganske mange breve hele tiden, kan man med sikkerhed spare meget tid ved at have en frankeringsmaskine. Ej blot bliver frimærker rasende dyre, men frimærker kan også være problematiske at anskaffe sig, & bagefter skal man sidde og kludre med klistermærkeark. Stil nu blot dine konvolutter i en holder, og et minut senere er de frankeret korrekt i forhold til brevenes vægt, samt bærer tilmed virksomhedens signatur. Så meget som 10.000 stykker post pr. time vil frankeres i en urealistisk fart, afhængig af, hvilken frankeringsmaskine, du vælger!

I forhold til et manuelt påklistret frimærke, bliver en del let samstemmige om, at det er temmelig pænt og er pålideligt, dersom man får et professionelt frankeret brev. Det at virksomhedens emblem oven i købet trykkes på kuverten, forhøjer også pålideligheden.

En frankeringsmaskine kan fås med touch screen, så man nemt samt hurtigt har mulighed for at finde den søgte porto, samt oven i købet sikrer en brevvægt på din frankeringsmaskine, at du slipper for forkert porto. Det er ganske nemt at montere en frankeringsmaskine, så dit firma har mulighed for med det samme at begynde på at sende breve. Hvis firmaet bekymrer sig om bæredygtighed, er det tilmed rart at vide, at din frankeringsmaskine bliver lavet med hensyn til gældende miljøkontrolleringer & kun med brug af vedvarende energi.

Så begynd hellere hurtigt med at spare ressourcer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>