En fagmand til at klare hele hans dødsbo

Hårdt er det, såfremt et medlem af familien mister livet, hvorfor det er essentielt, at der udvælges de rette folk, til rydning af dødsbo, der rummer empati plus respekt for den afdøde. For tre uger siden kreperede en af mine bedstemødre, og derfor har vi i familien netop haft brug for fagfolk som kan hjælpe, når dødsboer ryddes. Da vi fandt nogle specialister, gjaldt det om at blive enige om et kompromis og få den nedfældet på papir. Årsagen til, at familien og jeg manglede en fagmand til rydning og køb hans dødsbo, var, at min bedstemor tidligere havde foræret interesserede i familien de dyrebare ting og arvegods, som hvert familiemedlem havde præferencer for, og dermed kan resten sagtens ryddes. I aftalen havde marskandiseren en opstilling af, hvilke møbler han ville handle uden betingelser, og mormor havde jo adskillige gode genstande. Dernæst tilbød han en pris, hvis samtlige møbler ved dødsboer ryddes. Derfor var der bred enighed omkring at bestille den nødvendige hjælp med rydning af dødsbo. I rydningen var sortering af dødsboet, og firmaet kunne viderebringe de pæne møbler.

At rydde og købe et dødsbo er et spørgsmål om gensidig tiltro foruden anseelse over for den afdøde. Dette følte jeg, at de professionelle folk vi konsulterede, havde. Hvis dødsboer ryddes, må jeg af denne grund minde alle om at overveje de heromtalte punkter. Det kan ske, at I er endt med at være visere når det gælder tematikkerne, som kommer op til overfladen, så snart dødsboer ryddes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>