En dejlig kaffe kan kun komme fra en god kaffeautomat

Jeg er foran en computer hele dagen, og jeg arbejder på en avis. Jeg kan godt lide jobbet, men idet jeg tager hjem, så skal jeg hjem til mit andet job – mine tre børn. Jeg bor i en stor bolig sammen med min mand og vores tre smukke børn på tre, seks og otte år. Jeg elsker min familie overalt i verden, men det er vanskeligt at passe både arbejde samt børnene. Derudover sover jeg ikke så godt når det er nat, fordi den mindste søn græder en god del, og derfor må jeg stå op og få ham til falde i søvn. Dette betyder, at jeg oftest er døsig på jobbet, men heldigvis står der en kaffeautomat, og den kan jeg ikke være foruden.

Når jeg kommer på arbejde, er det første, jeg gør, at styrte hen til kaffeautomaten for at lave mig en god kop kaffe. Vi har haft flere kaffeautomater i tidens løb, men ikke alle sammen har været ligeså gode som de andre. Vores sidste nye kaffeautomat er den bedste af dem alle, og derfor kan jeg så indrømme, at en vidunderlig kop kaffe kun bliver lavet af en god kaffeautomat som den, vi har nu.

Koffeinen i kaffe hjælper mig med at forblive frisk, men jeg er virkelig også glad for smagen af en vidunderlig kop kaffe. Jeg slubrer to-tre kopper, imens jeg er på job, men hver gang jeg er derhjemme, har jeg ikke tiden til at gøre det. Det ærgrer mig faktisk ret meget, og derfor vil jeg gerne slubre kaffe, når jeg er kommet hjem og måske når det er aften. Faktisk er det sådan en kaffeautomat, som vi har henne på mit kontor, som jeg overvejer at købe.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>