Efterskole, friluftsliv & mange andre valgfag

En efterskole; Sjælland, er vi, med rigelige forskellige typer fag! Vi er ikke bare en idrætsefterskole, Sjælland, men også en musikefterskole, Sjælland. Vil du vide mere omkring denne efterskole, idræt eller andre fag? Se med her. Længes du efter at prøve en musikefterskole, Sjælland, hvor efterskole rejser i den grad er med til at du kan få oplevelser, du husker altid? På denne efterskole udgør rejser virkeligt en central del af dit ophold, fordi du ej blot kommer med på en super social skiudflugt. Vi arrangerer, og du skal ydermere med som elev på to ture, hvor du kan udforske dine interesser internationalt.

Kunne du tænke dig en musikefterskole, Sjælland, hvor dans er det vigtigste i din hverdag? En hverdag med efterskole dans er en fed og uovertruffen kombination. Vores efterskole Sjælland kan give dig et oplevelsesrigt skoleår, hvor du samtidig kan prøve kræfter med alle mulige forskellige dansestile. Samtidig giver vi dig lejlighed til at være elev på sjove rejser foruden udflugter med efterskole; dans. Således vil du forbedre dit talent for dans, når du prøver et ophold på vores idrætsefterskole, Sjælland.

Vælger du et år på vores musikefterskole, Sjælland, med musik som linje, får du nogle udsøgte lektioner. Med efterskole musik har du timer inden for sammenspil plus sangskrivning. Ydermere modtager du tilbud om at spille koncerter og sangindspilning i efterskolens studie. Også her kommer du på flere rejser til destinationer. Her får du forudsætninger for givende globale relationer i den musikalske branche. Klassisk efterskole teater kan du prøve i fritiden. På vores musikefterskole er teater et af de sjove kreativt fag. En del af vores elever, som for eksempel har efterskole idræt, gør det alligevel, og de kan godt lide det.

Er din drøm at prøve efterskole: dykning? Vi giver dig en særlig mulighed for at tage et dykkercertifikat, som du senere kan have glæde af til dyk i hele verden. Efterskole dykning er det muligt at tage med efterskole friluftsliv som det andet fag. Vi har nemlig på denne sjællandske efterskole friluftsliv som et tilvalgsfag i fritiden. Desuden har vi på vores efterskole sejlads som en idrætslinje også. Blev du interesseret i vores mange valgfag og efterskole idræt? Så ring og hør mere. Vi vil med glæde fortælle om vores efterskole musik, efterskole rejser og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>