Dramashop – Vedrørende handel på dramashop.dk, ringe sy-evner og fastelavn

Karneval, halloween & fastelavn. Undertegnede og børnene holder af kostumer. Som lille konstruerede mor ofte alt vi børns fastelavnsudklædning . Derimod er jeg personligt ikk god ved symaskinen. When it’s time til udklædning i familien, så undersøger jeg med det i udgangspunkt på sider såsom www.dramashop.dk - http://dramashop.dk/, . Www.dramashop.dk har så kæmpe et udvalg af kostumedragter at jeg kan være ganske sikker på, at jeg kan finde som ungerne ka’ skabe fantasi med.

Ungerne gik denne gang efter at være hhv. et eller andet dyr og Frost-Elsa. Jeg ku’ ik’ finde en specifik Anna/Elsa-kjole hos Dramashop.dk. I stedet opsnusede jeg en fin Frozen-blå middelalderkjole hos dramashop.dk som Emilia hurtigt antog som den rigtige kjole. René skulle egenhændigt vælge fra Dramashop.dk’s sortiment, hborvidt han helst ville bli’e pingvin, skildpadde, ræv eller elefant – pretty optur at www.dramashop.dk sælger et bredere sortiment end de typiske kostumer.

Siden Dramashop.dk er et anvendeligt supplement til andre legetøjsforretninger, hvor mange af de andre i børnenes skoleklasser opstøver deres fastelavnskostumer. Hvis mor her har købt fastelavnstøjet online på dramashop.dk eller tilsvarende butikker så skiller mine børn sig i hvert fald liidt ud fra de andre i klassen. Netop som os andre til parties, så gider de små på samme måde ikke at have det samme udklædningstøj på. Dramashop fører ydermere ganske meget udklædning til voksne – så følg med på www.dramashop.dk forud for maskefesten.