Det rette stokerfyr vil være et godt middel som varmehovedkilde

Jeg flyttede i går i større bolig med min bedre halvdel, og det er således tid til at lokalisere en god varmetilførsel. Jeg ved med vished, at vi ikke skal have det lokale fjernvarmeværk, da den varme er sindssygt bekosteligt! Fyr på olie er ikke miljøvenlige, og ovne til brænde griser, så jeg synes, at et godt stokerfyr udgør den mest oplagte løsningsmulighed. Visse fyr er i stand til foruden træ desuden drage fordel af flere slags korn, og nogle evner at udnytte alle typer brændsel.

For nyligt fik jeg øje på et en type af stokerfyr fra en virksomhed, der påstår, at de selv fremstiller stokerfyrene i gennemført kvalitet. Firmaet tilpasser, udvikler samt forædler jo hver måned produkterne. Det er tiltalende – det med tanken om at finde en stokerfyr-model, som er lavet i Danmark. På samme tid er denne model af stokerfyr i stand til at fortære kritisk brændsel, mens denne type ej heller har brug for meget vedligeholdelse. Folkene bag påstår, at folk ved at købe det her stokerfyr har evenen til at klare træpiller, samt kort og granulater og lign. Virksomehden laver nu tilmed en lidt mindre omkostningsfuld slags, hvilken der udelukkende evner at forbrænde korn & træpiller.

Opsummeringen er, at kernen i problemstillingen er, hvilket af de to typer jeg skal tage. Hvor store fordele kan glæde mig ved også at være i stand til at brænde granulat lignende materialer? Idet folk ved noget om dette, bliver jeg særdeles glad, hvis nogen sender en besked. Særligt idet det bliver før, at vinteren kommer, så min kæreste og jeg slipper for at have det koldt i villaen, bare fordi ingen af os har fået bestilt det mest optimale fyr.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>