Det firma, jeg arbejder i har fået et udbytterigt samvirke med et vikarbureau

Benytter dit firma et erfarent vikarbureau, vil I få utallige fordele. For enhver virksomhed er et effektivt vikarbureau af den årsag i de fleste tilfælde en enestående mulighed. Helt uden at bruge ressourcer på ansættelser og afskedigelser i henhold til behov, kan din virksomhed uden besvær sikre sig, at personalesammensætningen til enhver tid er lige i øjet. At I får muligheden for at regulere bemanding efter jeres aktuelle behov ift. perioder med øget arbejdspres & nedsat arbejdspres, vil dette sige. En effektiv samarbejdsmulighed, fx ifm. perioder med ferie, barsler, sæsonarbejde og meget mere, kan et vikarbureau være af den årsag.

Med jobbet som personalechef i en mellemstor virksomhed inden for magasinbranchen, brugte undertegnede i de første par år i jobbet ekstremt mange af virksomhedens ressourcer på nyansættelser plus fyringer af medarbejdere. En gammel læsepartner fra universitetet, der ligeledes er HR-konsulent i et firma i mediebranchen, fortalte om sit velfungerende samarbejde med det samme vikarbureau, da jeg var ude ved et netværksmøde. Hvor meget succes hendes afdeling dybest set havde haft på grund af samarbejdet med det pågældende vikarbureau, blev jeg forundret over i den forbindelse. Dertil forbavsede det mig, alle de funktioner det faktisk bliver muligt at bruge et vikarbureau til. Siden da har min virksomhed benyttet os af et veludviklet samvirke med det samme vikarbureau, som deres. Tilbudt vikarer havende evner, der passede godt til den specifikke arbejdsopgave uden nogen nævneværdig ventetid, har de først og fremmest, i afgrænsede perioder, hvor vores firma har haft hårdt anvendelse for assistance i en dag eller sågar i adskillige måneder. De uundgåelige fordele ved samarbejdet bliver tit, at de fleste af vikarerne har været tilmeldt netop dette vikarbureau i lang tid.

En klar idé om, hvilke kandidater som vil garantere os en optimal vikariering, udvikler vikarbureauet derfor. Alt imens vi bare skal indbetale en fast sats per time direkte til vikarbureauet, ordner vores vikarbureau tilmed alt papirarbejde som bl.a. løn, indbetaling til pension et cetera, i denne samarbejdsaftale. Blot i forbindelse med vikarassistance, brugte vores virksomhed dette vikarbureau i begyndelsen. Nogle af de andre personaleopgaver, begyndte vi at give til vikarbureauet ifm. tidsbegrænsede ansættelser samt i forbindelse med faste ansættelser, i det øjeblik vi i HR-afdelingen fik et større indblik i fordelene samt mulighederne ved vores vikarbureau.

Vores behov og de forskellige kandidater, har de fast tilknyttede konsulenter fra vores vikarbureau været i stand til at aflæse særdeles godt, indikerer vores positive erfaringer herfra. Formået at hjælpe os med at skabe en præcis jobbeskrivelse samt personprofil til virksomhedens aktuelle behov, samt på det grundlag etablere dialogen med de rette kandidater plus foretage færdighedstests & personprofilanalyser af kandidaterne for vores firma, har konsulenterne ved vores vikarbureau med det afsæt. Det banebrydende Try & Hire koncept, med hvilket vi efter tre måneders vikaransættelse kan gå videre med at fastansætte vikaren helt uden at have flere udgifter til vores vikarbureau, har vi her i firmaet herunder nydt godt af.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>