Det er tiltrængt at bruge algerens i dansk klima

Jævnlig algerens er fundamentalt på flere områder, specielt her i landet. Danske tage på huse er helt uden regelmæssig algerens fuldstændigt eksponerede for det her sure og foranderlige vejrklima, man ser her i Danmark. De er mest eksponerede i forhold til grønne alger, der svækker tagbelægningen. De våde vejrforhold samt de mange temperaturvariationer her i Skandinavien medfører, at skandinaviske tage tit er udsat for alger. Herved vil det være særdeles vigtigt at passe på hustaget med blandt andet algerens, så man prolongerer tagbelægningens alder.

En grundig algerens med to års mellemrum i kombination med ny maling på taget cirka hvert tiende år vil uundgåeligt holde dit tag nydeligt og stærkt i mange år fremover. På den måde kan du slippe uden om en dyr udskiftning af taget før tid. Sørger du for at supplere du en algerens med ny maling på dit tag, før det er for sent, sørger du således for en ideel fremtidssikring af taget på dit hus. Hyrer du en tagmaler, der er medlem af BYG garant, får du ydermere en ideel garanti på din nye tagmaling på 10 eller 15 år såfremt du sørger for en algebehandling hvert andet år.

Hvordan og hvorledes funktionerer algerens? Hvis professionelle går i krig med en algebehandling, stænker man en speciel sæbe over samtlige tagplader/sten, som trænger ind i alle alger så algerne dør. Herefter vil alle alger dratte ned efterhånden, som der kommer nedbør. Faktisk er det altså ”alge-sæben”, som teknisk set er den egentlige algerens. Folk vil generelt være vidende til, at tagsiderne, som peger mod det vestlige verdenshjørne, som de 1. vil være algefrie.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>