Det er basalt med nøjagtig aflæsning for at lave varmeregnskab

Byfornyelse og anden slags renoveringsarbejde omfatter den bygning, min lejlighed er i. Dette arbejde inkluderer selvfølgelig almindelige steder som badet & køkkenet og f.eks. andre kloakrør. Men også omkring det energimæssige, sker forholdene. Jeg har for eksempel fået en forbedret energimåler i hjemmet, som gør det enklere med varmeregnskab og aflæsning. Energimåleren, jeg har fået, kaldes i fagsprog fuldelektronisk energimåler. Og der er en bred vifte af fordele okring denne. Da den rummer bemærkelsesværdig præcision, foruden at denne type har en lang række connection possibilities. Måleren er designet med kommunikation uden grænser.

På faste datoer skal jeg foretage en aflæsning af energimåleren i min bolig. Eller sådan tænker jeg om ikke andet, for således skulle jeg når jeg tjekkede den tidligere model. Men jeg er ikke underrettet, om den her er prof i en sådan grad, at mit energiselskab er i stand til at foretage en aflæsning af varme- og energiforbruget fra et centralt sted. I hvert fald må det være afgørende med en aflæsning for at holde styr på det. Fordi aflæsningen vil jeg bruge til det private varmeregnskab, foruden at desuden vil ejerforeningen herudover bruge aflæsningerne, for så udregner de et kollektivt varmeregnskab med udregninger af, hvilket beløb alle os beboere respektivt må budgettere med a conto til energiregnskabet. Og særligt af denne grund er undertegnede tilfreds med den forbedrede energimåler, fordi dermed er jeg overbevist om, at der med garanti hver gang er en aflæsning lavet med virkelig stor omhyggelighed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>