Denne frøkens viden om kraneftersyn og oliemotorer og angående ik at have nogen som helst viden om hvordan hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre og lynkoblinger foregår

Gemalen har scoret sig velbetalt job i et talentfyldt firma, der jobber med kraneftersyn » ht.hvht.dk/kraneftersyn,, oliemotorer [ht.hvht.dk/oliemotorer], reparation hydrauliske cylindre » ht.hvht.dk/hydraulik-2/reparation-hydrauliske-cylindre,, lynkoblinger og hydraulikmotor. Jones er meget ny inden for faget og manden har endnu ik så meget erfaring med oliemotorer, hydraulikmotor, lynkoblinger og kraneftersyn og reparation hydrauliske cylindre. Jeg kan udlægge på den gode mand, at kollegerne virker temmelig venlige og meget rutinerede. i en fart bli’r mere dygtig, sådan at han kan være behjælpelig over for virksomhedens kunder.

Jeg ved (naturligvis) ikke en skid om hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre, oliemotorer, kraneftersyn og lynkoblinger. Kraneftersyn er det måske muligt at regne ud hvad er. Noget med at undersøge, at den pågældende kran ikke er i stykker og ik pludselig kan blive ødelagt eller sådan noget. Lynkoblinger, reparation hydraulisk cylinder og hydraulikmotor har jeg på den anden side ikke rigtig kendt til tidligere. Jeg forstår også mest oliemotorer fra min morfar Torbjørns oliefyr og motorbåd. Men ikke rigtig i industrien.

Det er således ikke denne blogger, ham min mand foretrækker at rende hjem og spare med om lynkoblinger, kraneftersyn, reparation hydrauliske cylindre, hydraulikmotor og oliemotorer. Men jeg er erfaren når det gælder at starte op med en ny jobsituation, så manden og jeg konverserer omkring de arbejdsdag til aftensmaden.