De to skønne tøser mangler kostumer plus sminke

De to forventningsfulde tøser skal klædes ud i deres børnehave om tre dage, og de vil gerne have, at jeg laver sjove kostumer, som de skal have på og købe sminke. Jeg har meget travlt her for tiden, men hvilken en mor vil ikke producere sine små døtres kostumer? Netop derfor tog jeg i shoppingcenteret forleden dag, først i kostumebutikken, fordi jeg skulle skaffe noget udstyr, og bagefter i stofforretningen. Der var talrigt godt udstyr som for eksempel sminke. Blot for at få inspiration kiggede jeg til at starte med på kostumer. Kostumer i stor stil havde butikken, og mange interessante at vælge imellem var der. Jeg reflekterede egentlig over, om jeg skulle købe nogle, men nej, for jeg har som sagt forsikret mine små piger om, at jeg selv har tænkt mig at lave kostumerne. Derefter gik jeg hen for at se på teatersminke, og ligeledes her havde de temmelig mange produkter. Nu købte jeg teatersminke til omkring 150 dkr., men jeg håber, at mine piger vil blive meget glade over sminken. Jeg gik hjem for at gå i gang med at sy de to døtres kostumer, da jeg havde købt stof. Fornøjede var de, da de regnede ud, at det var prinsesser, som de skulle klædes ud som. Jeg kan ikke vente med at se dem i deres kostumer, idet de er færdige. Desuden har jeg lovet tøserne at komme ned i børnehaven, når de skal være klædt ud. Dermed kan jeg også lige prale med, at jeg selv har fremstillet prinsessekostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>