Clear stamps, Spellbinders samt Tim Holtz giver mange potentialer

her vil jeg gå mere ind i lidt om de kreative muligheder for scrap og kortlavning. Måske du allerede kigger efter de flotte Magnolia stempler? På dette produktområde kan du finde de rigtige mellem langt over 224 uidentiske Magnolia stamps. Derudover er pennen Promarker er optimal i forhold til adskillige projekter. De kendte promarkers penne vil være optimale til at sætte farve på dine stempler. Du kan også få brug for pyntebånd, og på dette område er det desuden muligt at få et bredt udvalg. Når det gælder pyntebånd kan man få alt fra blondekanter samt kulørte border til pyntebånd med mønstre og lige præcis dét, man overhovedet kan have et billede af i en lang række farvestoffer.

Er du tosset med scrap booking og kort, skulle man derudover påtænke Quickutz. her kan du vælge mellem det gigantiske varesortiment fra producenten Quickutz og erhverve dig lige det materiale, man gerne vil finde over nettet. Og dette gælder desuden Rubber stamps, og tilmed – så snart du selv modtager de respektive amonterede Rubber Stamps, vil de være enkle at benytte. Og så vil du tilmed få brug for scrapbook papir i et utal af væsensforskellige udgaver. Til vores allesammens held er det lige til at udvælge imellem et stort varesortiment af scrapbook papir. Den store vifte af nuancer, former og emner i forhold til scrapbook papir bevirker, det bliver nemt for folk at skabe en både skøn samt unik scrapbog for fx bryllup.

Det kendte navn Tim Holtz udgør en af de fremmeligste designere bag innovativt farve og materialer til at præge med. Det er let at få alverdens farver foruden en lang række nips og ikoner til at pynte med her fra Tim Holtz. Investerer du i godt Spellbinders udstyr, vil lykønskningskort blot være blandt en lille del af de ting, du så fremadrettet selv kan frembringe, så de kommer til at være helt igennem enestående. Man anbefaler dertil en maskine til stansning fra producenten Spellbinders. Anvender du Clear Stamps opnår du et meget knivskarpt print, fordi du med en gennemsigtig akrylsklod kan se akkurat hvor på papiret, man putter emnet. Ydermere kommer der til at være det plus omkring Clear Stamps, at disse næsten ikke fylder på dine reaoler. Scrap skaber som du kan læse ovenfor et bredt spektre af udfoldelsesmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>