Book livemusik el. standup

Book underholdning så som stand up til din fødselsdag. Nylig er jeg opstartet hvor jeg er selvstændig eventmager, så derfor formidler jeg booking af en bred vifte af musik og anden underholdning. Det gælder events med book stand up og livemusik. Men altså, det er en presset branche at markere sig i, så derfor har jeg brug for alles håndsrækning. For modsat vil jeg sikkert ikke tjene penge tilstrækkeligt til at få det til at løbe rundt. Jeg tror, det gælder om at få en fod inden for på feltet når det gælder erhvervet med book livemusik. En drøm for mig er, at hver gang folk overvejer eller udfører en søgning på en af søgemaskinerne på fx book underholdning, da er jeg i toppen af side 1. På egen hånd startede jeg med at skaffe forbindelse til en lang række kendte mennesker. Jeg forhørte mig, om jeg kunne varetage bookingen af dem som underholdning til events. var jeg ude for tilfælde, som afslog mit tilbud, så derfor har jeg haft meget arbejdsbyrder foruden nederlag i startfasen. Men jeg frittede hver enkel, om egentlig ikke man skulle se dem, som poppede op, når folk snakkede om book livemusik. Hvilket som regel altid var en overbevisende grund. Så med det argument skaffede jeg mig et utal af anerkendte mennesker i hus. Under alle omstændigheder savner jeg, at I udbreder underretningen om mit virke med min booking af livemusik til alle bekendte. Jeg drømmer jo om bane mig vej som initiator.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>